Karaman SGK İl Müdürü Serdar Fındık ve SGK Personelleri Yavuz Selim Salan ve Sebahattin Kütük Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyelerini “6736 Sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması” konusunda bilgilendirdi.

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı M. Gökhan Alkan, Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Toktay ve Meclis Üyelerinin katıldığı toplantı Meclis Başkanı M. Gökhan Alkan'ın açılış konuşmasıyla başladı.
Meclis Başkanı Gökhan Alkan açılış konuşmasında; “Bugün Sevgili Müdürümüz ve çalışma arkadaşları yeni çıkan 6736 Sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması,  SGK borçlarının yeniden yapılandırılması konusunda bizleri bilgilendirecek. Katılımınızdan dolayı bütün üyelerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

SGK İl Müdürü Serdar Fındık ise konuşmasında; “19.08.2016 tarihinde Resmi Gazete'de yayınlanan  “6736 Sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması Eğitim Çalıştayına” hoşgeldiniz. Bizler arkadaşlarımızla beraber bu yapılandırmayla ilgili sunumlar hazırladık. İnşallah faydalı olacağını düşünüyorum. Kurumumuz her zaman sizlere hizmet etmektedir. Arkadaşlarımızla birlikte sorularınızı bekliyoruz. Herkese katılımlarından dolayı teşekkür eder saygılarımı sunarım.” dedi.

SGK İl Müdürü Serdar Fındık'ın konuşmasının ardından SGK Memurları hazırladıkları sunumla toplantı devam etti.

Sunum sonunda soru cevap bölümüne geçildi.