İstanbul Üniversitesi Veterinerlik Fakültesinden mezun olan Mirsad Kürşad Erdoğan geçen haftalarda İstanbul da kendisine ait  Şişli Tanı,Tedavi Merkezi ve Veteriner Kliniği açarak gençlere de yol gösterme anlamında büyük bir başarıya imza attı.
İstanbul'un Şişli İlçesinde faaliyetlerine başlayan Veteriner Kliniği ferah ortamıyla, kedi ve köpek hastalıklarının tanı ve tedavisinde kolaylıklar sağlayacak modern,teknik cihazlarıyla Şişlilerin ilgi odağı oldu.
Karaman Gündem Gazetesine açıklamalarda bulunan Erdoğan şunları söyledi: “Lise hayatım boyunca hep bu bölümü okuyup bu alanda kendime özgü bir iş yerim olmasını hayal ederdim. Ailemin de desteğiyle bu hedefime İstanbul Üniversitesini Kazanarak ilk adımı attım. İstanbul gerek üniversitesiyle gerekse sosyo-ekonomik anlamda Türkiye'nin en önemli şehirlerinden birisidir. Üniversite hayatım boyunca sürekli araştırmalar içinde oldum Veteriner hekimlerin yanlarında eğitimim boyunca yeni bir şeyler öğrenme peşinde oldum yılmadan, bıkmadan, yorulmadan bu hedefime odaklandım. Şükürler olsun ki okulumu başarılı bir şekilde tamamlayarak hedefim olan kliniğime kavuştum. Buradan tüm genç arkadaşlarıma sesleniyorum hiçbir zaman pes etmeden azimli bir şekilde çalışıp iyi yerleri hedeflesinler. Daha sonra sözü ailesine getiren Mirsad Kürşad Erdoğan bunlarda ailemin desteği çok çok önemli bir faktör özellikle babam Şeref Erdoğan beyin maddi, manevi, eğitim, kültürel boyutta bana desteğini hiçbir zaman unutamam Allah herkese böyle bir aile böyle bir baba ve böyle bir anne nasip etsin. Sizler aracılığıyla buradan Tüm Ermenekli Hemşerilerime selamlarımı iletiyorum. İstanbul'da olan tüm hemşerilerimizi de kliniğimize bekler başarılar dilerim” dedi.
Hafta Sonu yapılan açılaşa İstanbulluların ilgisi bir hayli fazlaydı. Açılışa genç veterinerin arkadaşları, akademisyenler ve akrabaları da katıldı. Açılış kurdelesini Mirsad Kürşad Erdoğan'ın babası Şeref Erdoğan kesti. Şeref Erdoğan burada yaptığı konuşmada ise gençlere ve ailelere yönelik mesajlar verdi. 
Açılış misafirlere sunulan ikramlarla sone erdi.