Karaman Belediyesi tarafından projesi çizilip hayata geçirilen ve hayırsever vatandaşlarımızın katkılarıyla yapılan Ahmet Yesevi Camisi’nin inşası hızla yükseliyor.

Ahmet Yesevi Camii’nin şehrimize yakışır bir cami olacağını belirten Belediye Başkanımız Kâmil Uğurlu: “Hayırsever vatandaşlarımız ve belediyemiz ile birlikte yaptırılan iki bin kişilik camimizin inşaatı hızla devam ediyor. Ahmet Yesevi Camisi herhangi bir cami değil, özel ve anlamlı bir camidir. Karaman’ı temsil edecek, adıyla birlikte anılacak bir eserdir. İki bin kişinin aynı anda saf duracağı bir camidir. Tek kubbeli ve üstü kapalı musallasında on bin kişi saf tutabilecek. Caminin zemin katı hanımlara uyarlanacak. Ses aynı anda her yere eşit şekilde dağılacak. Cenazeler için yıkama yeri, soğutma bölümleri, taziye salonları olacak. Vatandaşlarımızdan bu cami için desteklerinizi esirgememelerini rica ediyorum. Çünkü bu cami Karamanımız ihtiyaç duyduğu bir camidir.” dedi. 

Ahmet Yesevi Camisi için hayırsever vatandaşlarımız yardımlarını;  Belediye İşhanı Kat:2 No:1’deki Ahmet Yesevi Camii Derneği’ne ve Albaraka Türk Katılım Bankası Karaman Şubesi 16 68 744-1 numaralı hesaba yapabilecek.