Taziye Ziyaretinde Karaman Valisi Süleyman Tapsız'a ve İl Emniyet Müdür Vekili Ali Adıgüzel'e Kur'an-ı Kerim ve bayrağımızı takdim eden  Platform Sözcüsü ve Memur-Sen İl Başkanı Yunus Özdemir:" Hain saldırıda şehit olan polisimize ve diğer şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyor, yaralılarımıza acil şifalar niyaz ediyoruz. Emniyet mensuplarımızın ve milletimizin başı sağ olsun. Ne yaparlarsa yapsınlar milletimizin birliğini, dirliğini ve beraberliğini bozamayacaklar. Bu milletin istiklalini ve istikbalini karartamayacaklar. Akıttıkları kanın içinde boğulacaklar. Biz her zaman polisimizin ve milletimizin yanında olacağız." dedi.
Vali Süleyman Tapsız da anlamlı taziye ziyaretinden dolayı Sivil Toplum Platformu Temsilcilerine teşekkür etti. Mücadele azimlerinin aynı kararlılıkla devam edeceğini, terör saldırılarına devlet olarak gereken cevabın misliyle verileceğini vurguladı. 15 Temmuz da büyüklüğünü net olarak ortaya koyan bu necip milletin geleceğini kimsenin karartamayacağını vurguladı.
İl Emniyet Müdür Vekili Ali Adıgüzel de taziye ziyaretinden dolayı sivil toplum temsilcilerine teşekkür etti. Bu vatan, bu millet için mücadelelerinin aynı azim ve kararlılıkla süreceğini, emniyet mensuplarının teröre gereken cevabı her zamanki gibi vereceğini belirtti.