Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde yaklaşık 7 aydır Şube Müdürlüğü görevini başarılı bir şekilde devam ettiren Aslan Yıldız, Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne İl Müdürü olarak atandı.

Ataması çıkan Yıldız’a Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü personeli tarafından hüzünlü bir veda gerçekleştirildi.Görev süresince yaptığı başarılı çalışmalar ile herkesin sevgisini kazanan Yıldız, başta İl Müdürü Hayati Kısacık, Şube Müdürleri Vedat Akyar, Osman Selçuk Akbaş ve tüm il müdürlüğü personeline teşekkür ederek veda etti.

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, Aslan Yıldız’a görevi süresince Karaman’a verdiği hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek günün anısına plakettakdim etti.

Aslan Yıldız Kimdir?

01 Temmuz 1977 Çorum doğumlu olan Yıldız, 1999 Ankara Gazi Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği bölümünden mezun oldu. Ankara Büyükşehir Belediyespor ve milli takımlarda Judo antrenörü olarak görev yaptı. Sokakta Çalışan Çocuklar Merkezi üyesi çocukları topluma kazandırma projesi kapsamında Sokakta çalışan çocuklar üzerinde yaptığı çalışmalar sonunda bin çocuğu topluma kazandırdı. Bu çocuklardan 60 tanesi Judo milli takımlarında görev yaptı. Bu isimlerden 22 tanesi Besyo'yu kazandı ve şu anda Beden Eğitimi Öğretmenliği ve Judo antrenörü olarak görev yapıyorlar. Şube Müdürü Aslan Yıldız evli ve 3 çocuk babasıdır.