170. Kuruluş yıldönümü kutlamaları çerçevesinde Valilik Makamında gerçekleşen ziyarette; Tapu Müdürü Şevki Aydın ve Kadastro Müdür Vekili İsmet Set kutlamalar kapsamında düzenlenen etkinlikler hakkında Vali Tapsız’a bilgi verdiler. 

Tapu ve Kadastro Müdürlüğü olarak vatandaşlarına en hızlı ve kaliteli hizmeti vermekle yükümlü olduklarını belirten Kadastro Müdürü Şevki Aydın, bundan sonraki süreçte de aynı şevk ve heyecan içerisinde vatandaş memnuniyetini ön plana çıkaran bir anlayışla çalışmalarını yürüteceklerini söyledi. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Tapsız, devlet olarak vatandaşlara sunulması gereken en temel haklardan birisinin mülkiyet hakkı olduğunu belirterek kendini her anlamda sürekli olarak geliştiren ve yenileyen yapısı ve personeliyle tapu ve kadastro müdürlüklerinin bu hakların korunmasında önemli çalışmalara imza attığını söyledi.
 
Teknik imkânların artmasıyla birlikte iş ve işlemlerin daha kısa süre içerisinde sonuçlandırıldığının altını çizen Vali Tapsız, 170. Kuruluş yıldönümü nedeniyle tapu ve kadastro genel müdürlüğünün tüm çalışanlarını tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi.