Protocall Center Çağrı Merkezi Yöneticisi Murat Özkan, sektörde yaşanan sorunları detaylı şekilde analiz ettiklerini ve bu sorunların önüne geçme konusunda kararlı olduklarını ifade ederek, “2010 yılından bu yana çağrı merkezi sektörünün içerisindeyiz. Bugüne kadar sektörde yaşanan sorunların tamamını tecrübe ettik ve kendi kurmuş olduğumuz Protocall Center Çağrı Merkezinde bunların hiçbirinin yaşanmaması için radikal kararlar aldık. Esasen diğer şirketlerde de bu sorunların önüne geçilebilir, ancak bu durumu engelleyen bazı konular var ki biz bunlara çok girmek istemiyoruz. Amacımız mutlu, pozitif, enerjik ve güleryüzlü çalışanların olduğu bir ortam yaratmak. İnşallah yakın bir zamanda kendi lokasyonumuzu kurarak, çalışan sayımızı daha da arttırmak istiyoruz.” dedi.
Yeni bir projeyi hayata geçirerek, yapabileceğine inanan ve bu konuda kendilerini de ikna edebilen herkesle bu yeni projede çalışmak istediklerini ifade eden Murat Özkan “İnsanların ev ekonomilerine katkı sağlayabilecekleri bu proje, aynı zamanda önemli bir sosyal sorumluluk projesidir.” Şeklinde konuştu.
HOME AGENT HİZMETİ NEDİR?
Evden çalışmak bugün birçoğumuzun hayallerini süsleyen çalışma şekillerinden birisidir. İş hayatındaki tüm zorlu atmosferden uzak, evinizin sıcak ortamında çalışma şansına sahip olmak şahane olsa gerek. Düşünsenize sabahları artık trafik diye bir sorununuz olmayacak, başınızda sizi sürekli süzen bir yöneticiden uzak olacaksınız. Kalabalık ofis ortamında yaşadığınız tüm sıkıntılardan uzak kalacaksınız. Pijamayla çalışabileceksiniz. Makyaj yapmak zorunda değilsiniz. Öğle yemeğinde annenizin ya da kendinizin güzel sulu yemeklerinden yiyeceksiniz. Akşamüstü gelsin çaylar gitsin kurabiyeler. Ayda bir kez merkeze gelerek performans görüşmenizi yapacaksınız vesselam.
“Ben pencere kenarında oturacaktım, klima bana vuruyor kapatın, yok burası çok sıcak oldu açın klimaları” gibi sorunlarınız yok. Protocall Center olarak bu iş modelini; uygun projelerin süreçlerini kolaylaştırmanın yanı sıra, bir sosyal sorumluluk anlayışı çerçevesinde de kullanmaktayız. Türkiye’de ihtiyaç duyulan bir iş modeli olarak değerlendirmeye aldığımız bu sistemle, özellikle engelliler ve ev hanımları olmak üzere, genç emekliler, öğrenciler, aktif çalışma hayatını sonlandırmış veya duraksatmış olan kişiler gibi farklı profilde birçok bayanın çalışma ekonomisine kazandırılmasını hedeflemekteyiz. Protocall Center, adayın yetkinliği ile beraber çalışılacak ortamın uygunluğunu değerlendiriyor. Asıl belirleyici olan kuralın sessizlik olduğu bu noktada televizyon veya trafik gürültüsü olmayan bir ortam sağlanması, bu hizmetin verilmesi ve işe alımda ana kriteri oluşturuyor. Terlikleri hazırlayın birazdan çağrıya geçiyoruz.
Görüşmeye gelmeden randevu alırsanız çay demletiriz.
İrtibat:
Ediz Bey (0.537. 439 98 96)