Farklı meslek gruplarından oluşan ve kendilerini "Toros Kaplanları" olarak adlandıran grubun 3 üyesi, Karaman Kalesi'nde bir araya geldi.

Terör olaylarına tepki göstermek istediklerini ifade eden grup üyeleri, giysilerinin bir bölümünü çıkararak kar banyosu yaptı.

Grup adına açıklama yapan Tamer Ertap, kar yağdığında giysileri bulunmadan spor yaptıklarını söyledi.

Buna vücutlarının alıştığını ve herhangi bir sıkıntı yaşamadıklarını bildiren Ertap, "Etkinlikler için insanları rahatsız etmeyecek yerleri seçiyoruz. Hepimiz işi gücü olan insanlarız. Derelerde buzu kırarak yüzeriz. Karların içinde koşarız, banyo yaparız. Bu bizim tercihimiz. Zaman zaman bazı olayları protesto etmek, tepkimizi ortaya koymak için de bu yolu seçiyoruz." dedi.

Son günlerde meydana gelen terör olaylarının, şehit haberlerinin herkes gibi kendilerinin de yüreklerini yaktığını anlatan Ertap, şunları kaydetti:

"Bombalar patlıyor. Vatandaşlarımız, askerimiz, polisimiz şehit oluyor. İçimiz kanıyor. Bizler evimizde rahat ve huzur içinde uyurken birileri bizim için görev yapıyor, canlarını ortaya koyuyor. Bu soğuk günlerde binlerce askerimiz, polisimiz kar kış demeden görev yapıyor. Biz burada yarım saat kar altında durmuşuz, hiçbir şey. Teröre tepkimizi bu şekilde göstermeye karar verdik. Hepimiz polisiz, hepimiz askeriz, komandoyuz. Göreve hazırız. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına, ülkemize başsağlığı ve yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz."