Üniversite Mahallesinde gerçekleştirilen Türk Yıldızlarının hava gösterisini Karaman Valisi Murat Koca, Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, AK Parti Karaman Milletvekili Adayları Recep Konuk ve Dr. Recep Şeker ile yaklaşık 40 bin vatandaş seyretti.
Dünyanın en iyi akrotimlerinden biri olan Türk Yıldızları Karaman semalarında nefesleri keserken final gösterisinde anneler gününe özel kalp yaparak gönüllerde taht kurdu. Türk Yıldızlarını izlemeye gelen vatandaşlar gösteri anlarını saniye saniye cep telefonlarına kaydetti.
Uçaktan telsiz aracılığıyla gösteriyi izlemeye gelen vatandaşlara seslenen Pilot Yüzbaşı Osman Yığcı, tüm annelerin anneler gününü ve Türk Dil Bayramını kutladı. Gösteri sonunda basın açıklaması yapan Vali Murat Koca, Karaman’ın çok müstesna bir gün yaşadığını dile getirdi. Karaman’ın Türk Yıldızlarını ilk defa canlı olarak seyretme imkanı bulduğunu ifade eden Vali Koca, “Bir kez daha kendileriyle gurur duyduk, şimdiye kadar duyduğumuz gibi. Bu konuda Valilik olarak yaptığımız talebi reddetmeyen Türk Hava Kuvvetleri Genel Komutanlığına ve Genel Kurmay Başkanlığımıza şahsım ve Karaman halkı adına çok teşekkür ederim” dedi.