Türk Yıldızlarının gösterisiyle ilgili olarak bugün Karaman Valiliğinde Koordinasyon toplantısı düzenlendi. Toplantıya Karaman Valisi Murat Koca, Garnizon komutanı Jandarma Kıdemli Albay Mustafa Akış, İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne ile daire müdürleri ve Türk Yıldızları ekibinden gelen Hava Yarbay Bülent Savaş, Kol Komutanı Binbaşı Şenol Çetin, Üsteğmen Salim Şensoy, Astsubay Kıdemli Başçavuş Celal Erdemir katıldı. 
Toplantıda basına kısa bir bilgi veren Hava Yarbay Bülent Savaş ''Bundan önceki gösterilerimiz malumunuz üzere Çanakkale Savaşlarının 100. yılını anma törenleri kapsamında yapıldı. 2015 yılının 4. gösterisini Hava Kuvvetlerimiz ve Genel Kurmay Başkanlığımızın öncülüğünde Dil Bayramı kapsamında Karaman İlimizde gerçekleştireceğiz. Türk yıldızları olarak 23. yılımızdayız. 23 ayrı ülkede 120 civarında gösteri icra ettik. Türkiye'de ise yaklaşık 300'e yakın yerde gösteri yaptık. Karaman'da ayrı bir heyecan olacak. Burada bulunuş amacımızda gösteri icra aşamasında bir takım alt yapı ihtiyaçları var. Bunların koordinesi tarih zaman hepsini netleştirmek adına burada toplanmış bulunuyoruz'' dedi.
Karaman Valisi Murat Koca Türk Yıldızlarının gösterisinin Dil Bayramı renk katacağını dile getirerek ''Türk Yıldızları için Genel Kurmay Başkanlığımıza çok talep olmuş. Ancak Karaman olarak gösteri uçuşu yapılmasına Genel Kurmay başkanlığımız olur vermiştir. Ben başta Genel Kurmay Başkanlığımıza, Hava Kuvvetleri Komutanlığımıza teşekkür ediyorum. Türk Dil Bayramına ülkemizin gururu Türk Yıldızlarımız renk katacaktır. Karamanımıza hayırlı olmasını diliyorum'' dedi.
Koordinasyon toplantısı slayt gösterimi ile son buldu.
Necati ERMİŞ