Ziyarette Ufka Yolculuk Meal Bilgi Yarışması hakkında bilgi veren Yüksel Işık “oku,anla,yaşa, kazan” sloganıyla yola çıktıklarını, bu yarışmanın kaybedeni olmadığından bahsetti. “Bütün kitaplar bir tek kitabın anlaşılması için okunur”  sözünün öneminden bahseden Yüksel Işık, Ufka Yolculuk Meal Bilgi Yarışması vesilesiyle Kur’an’ı Kerim’in daha yakından tanınacağını belirtti.

Ufka Yolculuk Karaman İl Heyeti temsilcileri, Ufka Yolculuk Meal Bilgi Yarışmasına 7’den 70’e herkesin katılabileceğini, yarışmanın 8 farklı kategoride yapılacağını, her kategorinin sorumlu olduğu sürelerin, ödüllerin ve soruların farklı olduğunu bu vesileyle ailelerin birlikte yarışmaya hazırlanarak ailecek etkinlik yapabileceklerini ve ödül kazanabileceklerini belirttiler.

Yüksel Işık, kendilerine sürekli destek vererek hayır yarışına ortak olan “Karaman Gündem Gazetesine” teşekkür ederken, gönlü Kur’an’la çarpan bütün Kur’an sevdalılarını www.ufkayolculuk.com sitesinden yarışmaya kayıt yaptırmaya davet etti.Hatıra fotoğrafı çekilmesiyle ziyaret sona erdi.