Karaman Belediye Başkanı Kâmil Uğurlu, 2013 yılının Karaman’da çok önemli projelere imza atılacağı bir yıl olacağını bildirdi.

Yeni yıla girecek olmamız sebebi ile yazılı bir mesaj yayımlayan Başkan Uğurlu, 2012 yılının belediye hizmetleri olarak dolu dolu geçtiğini söyledi.

2012 yılında olduğu gibi 2013 yılında da durmadan koşacaklarını ve Karaman’ı hak ettiği yere getireceklerini ifade eden Uğurlu, şunları kaydetti:
“2012 yılı Karaman için çok iyi geçmiştir. Karaman Belediyesi olarak 2012 yılında birçok yeniliklere imza atıldı. Kaldırım ve yol düzenlemelerinde rekor kırılan bir yıl oldu. Mahallelerimizin alt yapı sorunları çözüldü. Karaman’ın kaderini değiştirecek olan Piri Reis Vadisi projesi ve Aktekke Kent Meydanı projeleri hazırlandı. Ereğli köprülü kavşağı tamamlandı, Çukurbahçe yeni bir çehre kazandı. İsmet Paşa Caddesi yeniden ele alınarak Kuğulu Park halkımızın hizmetine girdi. Yıllardır yıkılmayı bekleyen eski Emlak Bankası binası ve tren yolundaki üst geçidin yıkımı tamamlandı. İmar planlarımız yeniden düzenlenirken Karaman’ın büyük sorunu olan; Abbas, Koçakdede, Mansurdede, Sekiçeşme, Tapucak ve Siyahser ile Höyük bölgesini kapsayan alanın 30 yıllık imar sorunu çözüldü. Bu yaptıklarımız büyük hizmetler. 2013 yılı da belediye hizmetleri bakımından dolu dolu bir yıl olacak. Çünkü 2013 projelerimiz de hazır. Büyük ölçekli 4-5 projeyi daha hayata geçireceğiz.
Ben bu vesile ile tüm halkımızın yeni yılını kutluyor, 2013 yılının Karamanımız ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum,”dedi.