Karaman Valisi Murat Koca Karaman Organize Sanayi Bölgesinde gerçekleştirdiği fabrika ziyaretleri devam ediyor.

Vali Murat Koca 24 Ocak 2013 Perşembe günü Organize Sanayi Bölgesinde bulunan fabrikalara bir dizi ziyarette bulundu. Gerçekleştirilen ziyaretlerde ilk olarak Bifa Bisküvi Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Babaoğlu ve Necati Babaoğlu ile bir araya gelen Vali Koca buradan ayrıldıktan sonra BİSMOT Lcd Led Tv Standı fabrikasına giderek Yönetim Kurulu Başkanı Recep Oğuzcan'la görüştü.

Daha sonra güneş enerjisi sistemleri imal eden İşlersan fabrikasına giden Vali Koca Hidayet İş'le bir araya gelerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Vali Koca'nın gerçekleştirdiği OSB ziyaretleri Duru Bulgur ziyaretiyle sona erdi. Duru Bulgur Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Duru tarafından fabrikaya gelişinde karşılanan Vali Koca fabrika ve çalışmalar hakkında İhsan Duru'dan bilgi aldı.

OSB ziyaretlerinin ardından Vali Murat Koca geçtiğimiz günlerde vefat eden Ahmet Aslan'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Babası vefat eden Sudurağı eski Belediye Başkanı Celal Aslan'a ve yakınlarına başsağlığı dileyen Vali Koca, sabırlar diledi.