Vali Süleyman Tapsız, son yıllarda yıldızı parlayarak Türkiye'nin 500 büyük sanayi kuruluşu arasında yer alan firmalarımızdan Biskot Bisküvi Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Anı Bisküvi ve Gıda Sanayi Anonim Şirketi ve Şimşek Bisküvi ve Gıda Sanayi Anonim Şirketini ziyaret etti.

Vali Tapsız ziyaret kapsamında Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan ile birlikte sanayi kuruluşlarından ilk olarak Şimşek Bisküvi ve Gıda Sanayi Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Erol Şimşek’i ziyaret ederek başladı. Daha sonra Anı Bisküvi ve Gıda Sanayi Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Boynukalın’ı, son olarak da Biskot Bisküvi Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Genel Müdürü Ayhan Kırtaş’ı ziyaret ettiler.

Firmaların başarılarını tebrik eden Vali Tapsız: “Bu başarı gösteriyor ki, Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren bu firmalarımız ilimiz ve ülkemiz ekonomisine büyük katkılar sağlamaktadır. Her yıl düzenli şekilde artan ihracat rakamlarına baktığımız zaman Karaman’da ekonomik alanda istikrarlı bir büyüme söz konusu.  İnşallah bu büyüme önümüzdeki yıllarda da devam edecektir. Böylelikle Karaman ekonomik alanda daha üst ve hak ettiği yerlere gelecektir” dedi.