Belediye Başkanlığı görevine ikinci kez seçilen Belediye Başkanımız Sayın Hayri Samur’u Karaman Vali Yardımcılarımız Sayın Ferhat Burakgazi, Sayın Sedat Yıldırım ve Beraberinde İlçe Kaymakamımız Sayın Ömer Faruk İlhan makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun temennisinde bulundular.
Gerçekleştirilen ziyarette Belediye Başkanımız Sayın Samur ile bir süre sohbet eden Vali Yardımcılarımız Sayın Burakgazi, Sayın Yıldırım ve İlçe Kaymakamımız Sayın İlhan yapılan çalışmalar ve projeler hakkında da bilgi aldı, çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Belediye Başkanımız Sayın Hayri Samur; "Ziyaretlerinden dolayı Vali Yardımcılarımız Sayın Burakgazi, Sayın Yıldırım ve beraberinde gelen İlçe Kaymakamımız Sayın İlhan’a teşekkür ediyorum. Hep birlikte Karaman ve Sarıveliler için çalışmaya devam edeceğiz. İnsanımızın geleceği için hizmetkar olacağız. Hemşehrilerimiz her şeyin en iyisine layık, biz de hemşehrilerimiz için en iyi hizmet üretme gayreti içerisinde olacağız" dedi.