Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan ve belediye meclis üyeleri Kale Et Lokantası’nda verilen yemekle bir araya geldiler.
Kale Et Lokantası’nda gerçekleşen yemekte konuşan Çalışkan, Bu yemek ile meclis üyeleriyle birlik ve beraberliği pekiştirdiklerini belirterek hep birlikte Karaman halkına en güzel şekilde hizmet vermek için ne lazımsa yapacaklarını söyledi.

Çalışkan konuşmasının devamında, “30 Mart Yerel Seçimleri‘nde halkımızın takdiri ve gösterdiği teveccüh ile göreve başladınız. Her birinizin tam bir Karaman sevdalısı olduğunu biliyorum. Karaman halkı her zaman hizmetin en iyisine layıktır. Halkımız verilen hizmetleri her zaman takdir etmiştir. Biz parti ayrımı yapmaksızın, bu memlekete gönül veren herkesi kucaklarız. Fikirlerine saygı gösteririz. Bizim tek gayemiz; sadece kendi fikirlerimiz değil, diğer arkadaşlarımızın da görüşlerini alarak ortak bir akılla hizmet etmektir.” dedi.

Programın sonunda çalışkan, bu tip toplantıların devam etmesi gerektiğini söyleyerek, yemeğe katılan tüm meclis üyelerine teşekkür etti.