Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan’ın başkanlık ettiği toplantıda; Yazı İşleri, Ulaşım Hizmetleri, Bilgi İşlem, Plan Proje, İmar ve Su Kanalizasyon Müdürlüğü’nden gelen konular görüşüldü.
Yeni yılın ilk toplantısında açılış konuşması yapan Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan: “2015 yılının ülkemiz, milletimiz ve şehrimiz için hayırlar getirmesini diliyorum. 2015 yılı Karaman için projelerle ve yatırımlarla dolu bir yıl olacak. Sizlerle birlikte şehrimiz adına hayırlı işlerin altına imza atmayı temenni ediyorum” şeklinde konuştu.
Toplantı Denetim Komisyonu üyelerinin seçimi ile başladı. Gizli oyla yapılan seçimin ardından Denetim Komisyonu üyeliklerine; Muzaffer Özdal, Hüseyin Göktaş, Yusuf Ulaş, Ramazan Özbay ve Muzaffer Uysal getirildi.
Toplantının bir diğer gündem maddesi olan Konya Belediyeler Birliği ve Marmara Belediyeler Birliği’ne üye olunması, oy birliği ile kabul edilirken Konya Belediyeler Birliği’ne; Hüseyin Göktaş asil, Fadime Akkuş yedek üye, Marmara Belediyeler Birliği’ne de; Elmas Coşar asil, Murat Dikmen yedek üye olarak seçildi.
2015 yılının ilk meclis toplantısı, gündemde yer alan konuların komisyonlara havale edilmesiyle sona erdi.