Karaman İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliğinin gerçekleştirdiği Kongrenin ardından seçilerek göreve gelen yönetim kurulu üyeleri ve Birlik Başkanı Yücel Yaman, İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Orhan Özçalık’ı makamında ziyaret etti.

İl Müdürü Özçalık ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Karaman için küçükbaş hayvancılığın büyük öneme sahip olduğunu ve Karaman küçükbaş hayvancılığının geliştirilmesinde Damızlık Koyun Keçi Birliğinin çok önemli bir görevi olduğunu ifade etti.

Özçalık, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü olarak Karaman hayvancılığının geliştirilmesinde Koyun Keçi Birliği ile her zaman için uyum ve işbirliği içerisinde çalıştıklarını söyleyerek, birlik yönetimine hayırlı olması temennisi ile başarılar diledi.

Karaman İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Yücel Yaman da, “Birlik olarak her zaman için damızlık koyun keçi yetiştiricilerine nasıl daha faydalı oluruz, yetiştiricilerimizin gelirlerini daha çok nasıl artırabiliriz, bunun çabası içinde olacağız. Bu çalışmalarımızda İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğümüzün desteklerini her zaman görüyoruz ve bundan sonra da aynı işbirliğinin ve uyumun artarak süreceğine inanıyorum” dedi.