Yunuskent Mahallesi muhtarı İbrahim Aköz 25 Aralık 2015 tarihinde hayatını kaybetmesinin ardından, Yunuskent Mahallesi 5 Haziran Pazar günü yeniden muhtarlık seçimi için sandığa gidecek. Bunun için seçime giden Yunuskent Mahallesi yeni muhtar adaylarını çıkarmaya devam ediyor.

Karaman Gündem Gazetemizi ziyarete gelen Züleyha Kondu, Yunuskent Mahallesine muhtar adayı olduğunu söyleyerek, seçmenden destek istedi.

Yunuskent’in ilk kadın muhtar adayı olduğunu belirten Kondu, “Her aradığınızda muhtarınıza ulaşmak, işleminizi beklemeden anında halletmek istiyorsanız aday için değil kendiniz için oy kullanın. Yunuskent Mahallesinin ilk kadın muhtar adayıyım” dedi.

Züleyha Kondu vaatlerini söyleyerek şöyle konuştu:

“Mahallemize inşallah hep yenilikler getirmeyi düşünüyorum. Yepyeni bir mahalle ortaya çıkarmak istiyorum. Özellikle gençlerin eğlene bilecekleri spor alanları ve parklar yapmayı düşünüyorum elimizdeki fırsatlar doğrultusunda. Mahallemizin sıkıntılarını biliyorum ve yardıma muhtaç ailelere de var olan gücümle destek olmaya çalışacağım. İnşallah Yunuskent Mahallesi seçmenlerinin bana destek olmalarını istiyor, bir bayan muhtar adayı olarak en çok bayanlardan rica ediyorum.”

Muhtar seçilmesi halinde Yunuskent Mahallesi sakinleri için büyük bir özveri içinde çalışacağını belirten Kondu, seçmenden oy desteği istedi.