Akçaşehir Beldesinin ağaçlandırılması projesinin ilk ayağı Atatürkçü Düşünce Topluluğu hatıra ormanı ile gerçekleştirildi. Akçaşehir Belediye Başkanı Ramazan Küçük, Belediye Başkan yardımcıları, meclis üyeleri, ADT topluluk üyesi üniversiteli gençler ve Akçaşehir halkının katılımıyla yüzlerce fidan toprakla buluştu. Üniversiteli gençler Belediye Başkanı Ramazan Küçük’ü makamında ziyaret ettiler ve Akçaşehir’i gezdiler.  
Topluluk olarak sosyal etkinliklerimize devam ediyoruz diyen Atatürkçü Düşünce Topluluğu Başkanı Halil Ertap; “Akçaşehir Beldemizin ağaçlandırma projesine katkı sağlamak istedik. Akçaşehir Belediye Başkanımız Ramazan Küçük bizleri kırmayarak bir alan tesis ettiler. Topluluk üyesi arkadaşlarımız ile birlikte bugün Akçaşehir Beldemizi ziyaret ettik. Karamanlı olmayan birçok arkadaşımız var böylelikle Karamanımızın kültürünü, insanını tanıma fırsatı buldular. Doğaya olan sevgimiz ile böyle bir sosyal sorumluluk projesine imza atmış olmak bizleri mutlu ediyor. Artık topluluğumuzun bir hatıra ormanı sık sık Akçaşehir’e geleceğiz. Bizlere bu imkanı sağlayan ve ağırlayan başta Ramazan Küçük Başkanımıza, Belediye Başkan Yardımcılarımıza, Meclis Üyelerimize ve bizlere evinin kapılarını açan İlker Apaydın abimize çok teşekkür ediyorum.   Ayrıca bizleri hiçbir etkinliğimizde yalnız bırakmayan maddi manevi yanımızda olan Av. Ramazan Eryiğit, Emre Öztoprak, Barış Doğan ve Şevket Varol abilerimize teşekkür ediyorum.” dedi.
Akçaşehir Belediye Başkanı Ramazan Küçük ise etkinlik hakkında; “ Genç kardeşlerimizin fidanları toprak ile buluşturmak için böyle bir proje talebi oldu. Bizlerde anlamlı ve güzel bir talebi elbette ki memnuniyetle karşıladık. Güzel bir sosyal sorumluluk projesini gerçekleştirmiş olduk. Akçaşehir Beldemizde şehrimizin üniversitenin bir hatıra ormanı olması mutluluk verici. Geleceğimiz olan gençlerimizin bu yaklaşımları beni çok duygulandırdı. Elimizden gelen katkıyı çalışma arkadaşlarımız ve Akçaşehir halkımız ile birlikte vermeye çalıştık. Karamanlı olmayan birçok kardeşimiz beldemizi tanıma fırsatı buldular buda önemli bir konu. Böyle bir projede yer alan Atatürkçü Düşünce Topluluğu üyesi kardeşlerime çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.