Karaman Ziraat Odası'nın hazırlattığı "Karaman'da Tarım" adlı kitap yayımlandı. Karaman tarım potansiyelin detaylı bir şekilde ele alındığı kitapta aynı zamanda Karaman Ziraat Odası'nın çalışmaları hakkındada bilgilere yer verildi. Bölgemizde yetiştirilen tarımsal ürünlerin her birinin işlendiği kitapta tarımsal sanayi ile kuraklık, su kotası gibi tarımı ilgilendiren güncel konularda ele alındı. Sadece çiftçilerin ve tarımsal işletmelerin dikkatini çekmekle kalmayan kitap aktüel ve sanat sayfaları ile de her Karamanlı'nın beğeneceği bir eser olarak yayımlandı. Kitap aynı zamanda Karaman'da yatırım yapmak isteyen sanayiciler için de bir başvuru kaynağı niteliği taşıyor.
"Karaman'da Tarım" kitabı ANT Ajans / Karamandan.com tarafından hazırlanırken fotoğraflar Karaman'ın tecrübeli fotoğrafçısı Mehmet Çetin imzasını taşıyor.
Bu çalışmayı şehrimize kazandırdığı için Karaman Ziraat Odası Başkanı Recep MUğlu ve Meclis Başkanı Mehmet Bayram'ı kutluyor 2014 yılında gösterdikleri başarılı çalışmaların artarak devam etmesini diliyoruz.