Polisevinde yapılan kahvaltılı tanıtım toplantısına;  Karaman Milletvekili Dr.Recep şeker, Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Öngay, Karaman İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Şube Müdürleri, Oda Meclisi ve Yönetim Kurulumuz, muhtarlar ve delegelerimiz katılmışlardır.
Toplantıda açılış konuşmasını yapan Yönetim Kurulu Başkanı Recep Muğlu; Ziraat Odaları Bilgi Sistemi (ZOBİS) hakkında bilgilendirmelerde bulunarak yeni programın çiftçilerimize kazanımları hakkında bilgi verdi. Yönetim Kurulu Başkanı Recep Muğlu yapımı hızla devam eden yeni hizmet binasının durumu hakkında bilgi verdi.
Toplantıda söz alan İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürü Uğur Erkan, Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) hakkında, yapılan yönetmelik değişiklikleri ve yenilikler hakkında bilgilendirmelerde bulundu.
Karaman Milletvekili Dr.Recep Şeker yaptığı konuşmasında; Hükümetin yeni dönemde tarım ile ilgili yatığı eylem planı ve uygulanması hakkında bilgilendirmede bulundu.
Toplantı Ziraat Odası Başkanı Recep Muğlu yeni görevinde başarılar dileyerek Karaman Milletvekili Dr.Recep Şeker’e vermiş olduğu hediye ile sona erdi.