TESKOMB Başkanı Abdulkadir Akgül, Bölgesel Amatör Ligi altıncı grupta mücadele eden Sorgun Belediyespor’a destek sözü verdi.

Sorgun Belediye Başkan Yardımcısı Hikmet Vural, Sorgun Belediyespor Asbaşkanı Nihat Künbetli, Yöneticiler Ömer Yücel, Fatih Çilibiş ve Teknik Direktör Ferudun Dündar TESKOMB Başkanı Abdulkadir Akgül’ü makamında ziyaret etti.

Yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren TESKOMB Başkanı Abdulkadir Akgül, “Dönemin Başbakanı şuanda Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Yozgat ziyaretinde Yozgatspor’a destek olmaması ve üst liglere çıkartmamız yönünde bize talimat verdi. Bizde bu talimat doğrultusunda Yozgatspor’a devraldık. Şuanda Yozgatspor ile aynı grupta yer alan bir diğer Yozgat takımımız olan Sorgun Belediyespor’umuz Bal Liginde mücadele ediyor. Her iki takımda Yozgat’ın takımıdır. Geçmişte Sorgun Meslek Yüksek Okuluna verdiğimiz desteği yine aynı şekilde Sorgun Belediyespor için veririz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Sonuçta her iki takımda Yozgat’ın takımıdır” dedi.

Sorgun Belediyespor Asbaşkanı Nihat Künbetli ise, kendilerini çok iyi ağırlayan TESKOMB Başkanı Abdulkadir Akgül’e teşekkür etti. Ziyaretin sonunda ise Sorgun Belediyespor yönetimi Akgül’e, plaket ve forma hediye ettiler.