Yozgat’ın Yerköy ilçesinde öğrenciler mobil 10D sinema aracı sayesinde ilk kez çok boyutlu sinema filmini izleme keyfini yaşadılar.

Yerköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz’un desteğiyle Yerköy’e gelen İkizler 10D Mobil Sinema aracıyla ilçedeki binlerce öğrenci hayatlarında ilk defa çok boyutlu sinemayla tanıştı. 10D Mobil Sinema Günleri etkinliğinin düzenlendiği okullardan Nurdoğdu Ortaokulu Müdürü Halit Arapoğlu,“10D Mobil Sinema Günleri yaklaşık bir haftadır ilçemizdeki çeşitli okullarda düzenlendi. Bugünde okulumuza gelen mobil sinema sayesinde birçok öğrencimiz hayatlarında ilk kez çok boyutlu sinema keyfini yaşadı. Öğrencilerimizin bugünkü yaşadığı mutluluğa vesile olan herkese teşekkür ediyoruz. Umarım ikinci dönem de öğrencilerimize aynı keyfi yaşatırız” dedi.

Yerköy’de yeniliğe açık bir yönetimle ve unutulmaz bir misafirperverlikle karşılaştıklarını ifade eden İkizler 10D Mobil Sinema sorumlusu Hasan Kartal, “Bir haftadır Yerköy’de birçok okulda öğrencilerle 10D sinemamızı buluşturduk. Öğrencilerin etkinlikten aldığı keyif bizler için paha biçilemez. Umarım bu etkinliği öğrencilerle tekrar buluşturabiliriz” diye konuştu.