Yozgat İl Jandarma Komutanlığı Trafik Ekipleri, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında yaptıkları yol uygulamasında durdurdukları araçlarda bulunan vatandaşlara çeşitli hediyeler verdi.

Yozgat İl Jandarma Komutanlığı trafik ekipleri, Yozgat - Sungurlu yolunda yaptıkları uygulamada durdurdukları araç sürücülerine ve içerisindeki yolcuların 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutlayarak çeşitli hediyeler verdi. Hüseyin Yakışıklı isimli araç sürücüsü Jandarmanın kendilerini durdurduğunda ceza yazılacağını zannettiklerini belirterek,“Ancak Jandarmamız bize hayırlı yolculuklar dileyip Cumhuriyet Bayramımızı kutladı. Hediyeler verdiler, kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Süheyla Yakışıklı’da kendisinin ilk defa bir bayan Astsubayın durdurduğunu ve hediye verdiğini belirterek, “Jandarma bizim gözbebeğimiz, can ve mal güvenliğimiz onlara emanet, biz askerimizi çok seviyoruz. Askerlerimiz sayesinde evlerimizde rahat ve huzurlu bir şekilde uyuyoruz. Bizlerde Jandarma Teşkilatının 175. Kuruluş yıl dönümünü kutluyoruz” diye konuştu.