Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis (TDP) Şube Müdürlüğü ekipleri Gazi Mustafa Kemal İmam Hatip Ortaokulu Kütüphanesi’ne eğitim destek malzemesi yardımında bulundu.

Yozgat İl Emniyet Müdürü Saim Akpınar ve Toplum Destekli Büro Amirliği Polisleri, Gazi Mustafa Kemal İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinin ihtiyaç duyduğu kaynak kitap, soru kitabı, yaprak testi ve soru bankasından oluşan eğitim destek malzeme seti yardımında bulundu. Yozgat Emniyet Müdürü Saim Akpınar, Toplum Destekli Şube Müdürlüğünün gençlerin geleceğe güvenle yürüyebilmeleri için destekleyici faaliyetler kapsamında eğitim destek malzemesi dağıttıklarını söyledi.

Emniyet Müdürü Akpınar, “Gazi Mustafa Kemal İmam Hatip Orta okulunda eğitim öğretim gören öğrencilerin okuldaki çalışmalarına , sınavlarına, eğitim ile ilgili faaliyetlerine destek olunması amacıyla öğrencilerin kullanımına sunulmak üzere okul idaresine çeşitli miktarlarda kitap, soru kitabı, yaprak test , kaynak kitap ve soru bankası hediye edilmiştir: Yozgat Emniyet Müdürlüğü öğrencilerin huzurlu ve güvenli bir eğitim öğretim dönemi geçirebilmeleri için çalışmalarına devam etmekte ve bu konuda vatandaştan gelen desteğin artarak devam etmesini temenni etmekteyiz” dedi. Akpınar “ Asıl amaç toplumla emniyet personelimizi kaynaştırmak sürekli her alanda olduğu gibi bu alanda da eğitim alanında da işbirliği yapmak. Kütüphanede bütün öğrencilerin hizmetine sunulacak dağıttığımız kitaplar" diye konuştu.