Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde ilçeye giriş ve karayolundaki kavşaklarda yaşanan sorunların çözümü için kurulan heyet ilk toplantısını yaptı.

Alaplı ilçesinde son zamanlarda kavşaklarda ve belirli yerlerde üst üste yaşanan yaralı ve ölümlü kazaların önüne geçilebilmesi noktasında ilk girişimler sonuç verdi. Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin başkanlığında kurulan heyet ilk toplantısını gerçekleştirerek ilçeye giriş ve karayolundaki kavşaklarda yaşanan sorunları masaya yatırdı.

Alaplı Belediye Meclis Üyeleri, CHP Alaplı ilçe Başkanı Hüseyin Tosun, MHP Alaplı ilçe Başkanı Serhat Sözer, Saadet Partisi Alaplı ilçe Başkanı Ramazan Sarıkaya, Büyük Birlik Partisi Alaplı ilçe Başkanı Şeref Kaplancan ve sivil toplum örgütlerinin temsilcilerinin katıldığı toplantıda ilçeye girişin yeniden açılması,kavşaklara sinyalizasyon ve radar sistemi kurulmasına yönelik görüş birliğine varıldı.

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin ve MHP Alaplı ilçe Başkanı Serhat Sözer öncülüğünde kurulan heyet ile birlikte ilerleyen günlerde Ankara’da Ulaştırma Bakanlığı nezdinde çalışmalar başlatılacağı belirtildi