Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde Beşiktaş Taraftarları Derneği Yönetim Kurulu üyeleri Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Hasan Doğan’ı ziyaret etti.

Kdz. Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği’nin ziyaretinde Başkan Tarkan Adik, Yönetim Kurulu Üyesi Necati Memiş, Mali İşler Başkan Yardımcısı Kaan Boy ve Basın Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı Emrah Yapıcı yer aldı. Kendisinin Galatasaray taraftarı olduğunu dile getiren Karadeniz Bölge ve Garnizon komutanı Tuğamiral Hasan Doğan, bütün takımların başarılı bir sezon geçirmesini diledi.

Kendilerini kabulünden dolayı Tuğ Amiral Doğan’a teşekkür eden Dernek Başkanı Adik, görevinde başarılar diledi. Adik açıklamasında “Karadeniz Bölge ve Garnizon komutanı Tuğamiral sayın Hasan Doğan’a yönetim kurulu üyelerimizle birlikte hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Kendisi bizleri kapıda karşıladı. Galatasaraylı olmasına rağmen gerçekten spor üzerine güzel bir sohbet gerçekleştirdik. Ziyaretimizin sonunda ise bizleri ağırladığı gibi kapıya kadar da uğurladı. Kendisine biradan bir kez daha teşekkürlerimizi iletiyoruz" dedi.