Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası (CSO), 25 Kasım 2014 tarihinde Bülent Ecevit Üniversitesinde bir konser verecek.

CSO, Doğuş Grubu destekleri ile “Kampüste Senfonik Akşamlar” temalı turnesinde BEÜ’de vereceği konserle Zonguldaklı sanatseverlerle buluşacak. BEÜ’de konser için hazırlıklar devam ediyor. Son dönemde gerçekleştirdiği ulusal ve uluslararası ölçekli organizasyonlarla dikkatleri üzerine çeken Bülent Ecevit Üniversitesi Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası ile mensuplarına ve Zonguldaklı sanatseverlere muhteşem bir konser armağan edecek. 2014 yılı içerisinde dünyaca tanınmış müzisyenlerden Kudsi Erguner ve Ömer Faruk Tekbilek’i Zonguldaklı sanatseverlerle buluşturan Bülent Ecevit Üniversitesi 25 Kasım Salı günü gerçekleşecek konserle unutulmaz bir organizasyona daha ev sahipliği yapacak.

“Kampüste Senfonik Akşamlar” temalı turnesi kapsamında Karadeniz Bölgesindeki üniversite kampüslerinde konserler verecek olan CSO, turnedeki ikinci durağı olan BEÜ’de, 25 Kasım 2014 akşamı saat 19.30’da Merkez Kampüs Spor Salonunda öğrenciler ve halkla buluşacak. Ünlü Şef Rengim Gökmen yönetimindeki CSO’nun BEÜ’deki konserinde 3 Tenor olarak tanınan ünlü sanatçılar Şenol Tanıllı, Ayhan Uştuk ve Aykut Çınar, klasik müziğin sevilen eserleri ile Zonguldaklı müzik severlerle buluşacak.

“KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİMİZ MARKA DEĞERİMİZE BÜYÜK KATKI YAPIYOR”

BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer Üniversitenin Merkez Yerleşkesinde gerçekleşecek konserin sürdürmekte oldukları kültürel ve sanatsal etkinlikler silsilesinin devamı olduğunu ifade ederek “Bülent Ecevit Üniversitesi büyük bir hızla gelişen yerleşkelerini sanatsal faaliyetlerle yıl boyunca yaşayan merkezlere dönüştürme arzusundayız. Bu düşüncemizin gereği olarak yıl boyu devam eden etkinlikler hazırlıyor, bunları öğrenci ve personellerimiz ile birlikte tüm sanatseverlere ulaştırıyoruz. 25 Kasım akşamı gerçekleşecek Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası Konserini de sanatseverlere armağan etmekten büyük bir mutluluk duyuyor, etkinliğin başarılı geçmesini diliyorum” şeklinde konuştu.