Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde faaliyet gösteren Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları T.A.Ş. (Erdemir) Genel Müdürü Sedat Orhan ile bazı genel müdür yardımcıları Belediye Başkanı Opr. Dr. Hüseyin Uysal’ı makamında ziyaret etti.

Erdemir Genel Müdürü Sedat Orhan, Mali İşler Genel Müdür Yardımcısı Sami Nezih Tunalıtosunoğlu, Erdemir Vakfı Başkanı ve Teknik Hizmetler ve Yatırımlar Genel Müdür Yardımcısı Mücteba Tekcan ile İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Kaan Böke Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ı ziyaret ederek yeni belediye binasının hayırlı olmasını diledi.

Ziyarette konuşan Erdemir Genel Müdürü Sedat Orhan, Erdemir’in Ereğli’ye sırtını dönmesinin mümkün olmadığını söyledi. Orhan konuşmasında “Ereğli ile bir bütün olan Erdemir, Ereğli’nin bir parçasıdır. Erdemir, Ereğli’nindir. Sürekli gelişiyoruz. Önceliğimiz insandır. Erdemir’in geleceğini teminat alma adına özveriyle çalışıyoruz. Erdemir, Ereğli’ye zaten yüzünü dönmüştür, sırtını dönmesi mümkün değildir. Biz belediyemizin her zaman yanındayız. Sayın başkanla ahenk içinde Ereğli için ne yapabiliriz noktasında fikir alış-verişinde bulunuyoruz. Ereğli için yapılacak projelerde şirket politikamız çerçevesinde sayın başkanın ve Ereğli Belediyesi’nin yanındayız” dedi.

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Opr. Dr. Hüseyin Uysal ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, huzurlu bir ortamın Ereğli’ye barış ve istikrar getireceğini ifade etti. Uysal konuşmasında şu mesajı verdi; “Sayın Genel Müdür ve beraberindeki ekip arkadaşlarına ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum. Ereğli’de sadece ve huzurun ve istikrarın gelmesi bile bir ilerlemedir. Aslında geldiğimiz durum arasında ak ile kara kadar fark vardır. Huzurlu bir ortam, barış ortamı istikrarı getirecektir. Bu vesileyle tüm halkımızı Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına davet ediyorum.”