İlahiyatçı ve aynı zamanda yazar olan Ömer Döngeloğlu Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde Diva-Sen’in katkılarıyla konferans verdi.

Çaycuma Kültür ve Sanat Merkezinde düzenlenen programa, STK ve sendika temsilcileri, daire amirleri, eğitimciler, din görevlileri ve çok sayıda vatandaş topluluğu katıldı. Perşembe Beldesi Hacıkadı Mahalle Camii din görevlisi imam hatip Alaattin Karakuş’un sunuculuğunu üstlendiği programda, Yeni Pazar Merkez Camii din görevlisi Ramazan Demir’in Kur’an tilavetiyle başladı.

İlahiyatçı yazar Ömer Döngeloğlu konferans da yaptığı konuşmasında “Allah’ın rahmeti ve bereketi sizlerin ve bizlerin üzerine olsun. Bir haccın ardından Diva Sen’in tertip ettiği sözü mübarek topraklarda verilmiş bir programda , bu güzelliği yaşattığı için Allah’a şükrederek bu anlamlı güne emek veren tüm kardeşlerime teşekkür ediyorum” dedi. Konferansın sonunda Ömer Döngeloğlu’na Diva-Sen Çaycuma Temsilciliği tarafından hediyeler takdim edildi. Etkinlik sonuna programa katılan vatandaşlar İlahiyatçı ve Yazar Döngeloğlu’nun kitaplarını alarak imzalattılar.