Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Zonguldak Şubesi, Dost Meclisi Toplantısı’nda Kdz. Ereğli MÜSİAD Şubesini ağırladı. Dost Meclisi’nde Zonguldak ve Türkiye’yi ileriye taşıyacak projeler konusunda görüş alış-verişinde bulunuldu.

MÜSİAD Zonguldak Şubesi Başkanı Salih Yılmaz, MÜSİAD Kdz. Ereğli Şubesi Başkanı İbrahim Sezer, MÜSİAD Kdz. Ereğli Şubesi eski başkanlarından Ereğli TSO Meclis Başkanı Faruk Yazıcı ve Yusuf Karaoğlu ile MÜSİAD üyelerinin katıldığı Dost Meclisi’nde Zonguldak sorunları, birlikte yapılabilecek projeler konuşuldu.

Akşam yemeğinin yenilmesinin ardından tanışma konuşmalarının yapıldığı Dost Meclisi Toplantısına katılımdan dolayı teşekkür eden MÜSİAD Zonguldak Şubesi Başkanı Salih Yılmaz, “MÜSİAD Ereğli Şubesi’ni ağırlamaktan onur duyduk. Bölgesel bütünlüğü sağlamak, toplumsal gelişime katkı sağlanması, sektörlerdeki artı ve eksilerin konuşulması ve MÜSİAD kardeşliği açısından Dost Meclisi toplantılarını önemsiyoruz. Bundan sonra da her ay düzenleyerek birlik ve beraberliğimizi daha çok pekiştirip güzel şeyler yapmak istiyoruz. MÜSİAD Zonguldak Şubesi kurulalı kısa süre olmasına rağmen güzel bir ivme yakaladık. Zonguldak genelinde yapacağımız çalışmalarla MÜSİAD’dan öncesi ve sonrasını hissettirmek ve anlatılacak duruma gelmek istiyoruz” dedi. MÜSİAD Ereğli Şubesinin makine imalatıyla ilgili BAKKA işbirliğiyle hazırladığı raporun önemli bir adım olduğunu söyleyen Başkan Yılmaz, Zonguldak’ın hiçbir alanda hazır raporu olmadığına dikkati çekerek, bu konuda çalışılması gerektiğini vurguladı.

MÜSİAD Zonguldak Şubesine davetinden dolayı teşekkür eden MÜSİAD Ereğli Şube Başkanı İbrahim Sezer ise, “Dayanışma içinde projelere imza atmak istiyoruz. Birlikte yapacağımız çalışmalarla bölgenin gelişimine önemli katkılarda bulunacağımıza inanıyorum” dedi. Başkan Sezer, makine imalatı konusunda hazırladıkları rapora da değinerek önümüzdeki günlerde bu konuyla ilgili panel düzenlemeyi düşündüklerini vurguladı.

MÜSİAD Kdz. Ereğli Şubesi eski başkanlarından Ereğli TSO Meclis Başkanı Faruk Yazıcı ve Yusuf Karaoğlu ile üyelerin de projeler ve teşkilatlanma konusunda fikirlerini paylaştığı Dost Meclisi Toplantısı akşam geç saatlere kadar devam etti.