Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (MÜSİAD) iki yılda bir düzenlenen Uluslararası Ticaret Fuar ve İş Forumu’na katılan Zonguldak firmaları yoğun ilgi görürken 60 yurt dışı firmasıyla ön görüşme gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yurtiçi ve yurtdışından birçok bakanın iştirakleriyle açılışını yaptığı 15. MÜSİAD Uluslararası Fuarı, High Tech Port ve 18. Uluslararası İş Forumu (IBF) Kongresi etkinliklerine MÜSİAD Zonguldak Şubesine üye iki firma katıldı.

Bu yıl 26-30 Kasım 2014 tarihleri arasında, CNR Fuar Merkezinde düzenlenen 15. MÜSİAD Uluslararası Fuarı’na katılan Zonguldak MÜSİAD üyesi Asya Su ve Mobila Mobilya ürünlerini bire bir müşteriye tanıtma imkanı buldu.

MÜSİAD Uluslararası Fuarı’nın dolu dolu ve çok faydalı geçtiğini belirten MÜSİAD Zonguldak kurucu üyesi Asya Su firmasının sahibi İsmail Gülay, “Fuar çok güzel, çok verimli geçti. Kuveyt, Dubai, Sudi Arabistan gibi Arap ülkeleri başta olmak üzere 60 firmasıyla ön görüşmemiz oldu. Fuardan sonra bu firmalarla temasa geçilip inşallah ihracatımızı gerçekleştirip ülkemize katkıda bulunacağız. Özellikle bizim gibi firmaları böylesi büyük bir organizasyona dahil ederek yurt dışı görüşmeler yapmamızı sağlayıp ufkumuzu açan Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği’ne teşekkür ederiz. Böylesi fuarlar Türk ürünlerinin dünyaya açılımının bir penceresi oluyor. Umarım böylesi organizasyonlar devam eder ve bizler de yine yerimizi alırız” dedi.