Her ay düzenli toplanan MÜSİAD Zonguldak “Dost Meclisi” toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda ayrıca “Başarı Hikayeleri” bölümünde Dinamik Metal A.Ş. Sahibi Cavit Öztürk, tecrübelerini anlattı.

MÜSİAD Zonguldak proje ve üye çalışmalarına devam ederken her ay düzenli olarak gerçekleştirdiği “Dost Meclisi” toplantılarıyla da üyelerle tanışmak kaynaşmayı sağlamak, ekonomideki sorunlar ve çözüm önerilerini paylaşmak, ticaretle ilgili bilgilenmek, sektörlerin ve sektörel bazda gelişimi sağlamak adına çalışmalar yapıyor.

Ekonomi Forum’u "Başarı Hikayeleri" toplantılarına da başlayan MÜSİAD Zonguldak’ta Genişletilmiş Dost Meclisi sonrası Cavit Öztürk tarafından bir saatlik bir sunum gerçekleştirildi. Son bir aylık çalışmaların değerlendirildiği “Dost Meclisi”ne katılan MÜSİAD Zonguldak üyeleri değerlendirmelerde bulundular. Fuar ve diğer çalışmalar hakkında bilgiler veren MÜSİAD Zonguldak Şube Başkanı Salih Yılmaz, çalışmalarının her geçen gün yoğunlaştığını belirterek birlik olma konusuna vurgu yaptı. Zonguldak’ta birlikte hareket edilirse bir çok projenin gerçekleştirilebileceğini ifade eden Başkan Yılmaz, “Zonguldak’ta birlik olma zamanı. Bunu gerçekleştirmek için herkesin elinden geleni yapması gerekiyor. Müteşebbis ruhunun gelişmesi kentimizi ve bölgemizi kalkındıracaktır. Bununla birlikte ülkemizin kalkınmasına büyük katkı sağlanacaktır” dedi.