MÜSİAD Zonguldak Başkanı Salih Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri Milli Emlak Zonguldak Müdürü Ayhan Aksu’yu ziyaret ederek bir süre sohbet etti.

MÜSİAD Zonguldak, kentin sıkıntılarıyla alakalı tespit ve çözümüyle ilgili rapor hazırlama çalışmalarına devam ediyor. Zonguldak’ın en büyük sorunlarından biri olarak bilinen Mülkiyet sorunu konusunda bir aydır yetkili kuruluşlardan bilgi toparlayıp rapor hazırlamaya çalışan MÜSİAD Zonguldak Şube yönetimi son olarak Milli Emlak Zonguldak Müdürü Ayhan Aksu’yu makamında ziyaret etti.

MÜSİAD Zonguldak Şube Başkanı Salih Yılmaz, Başkan Yardımcısı Aytekin Kazancı ve Yönetim Kurulu Üyesi Faruk Mercimek’in katıldığı ziyarette MÜSİAD’ın çalışmaları hakkında da bilgiler verildi.

Fırsat buldukça daire müdürlerini ziyaret ettiklerini belirten MÜSİAD Zonguldak Başkanı Salih Yılmaz, “MÜSİAD Zonguldak’ta kurulduğundan beri kentin öncelikli sorunlarıyla ilgilenmeye çalışıyor. Bu doğrultuda gereken mercilere ulaştırılmak üzere kentin öncelikli sorunlarını ve çözüm yollarını rapor haline getiriyoruz. Mülkiyet sorunu ve çözüm yollarının tespiti konusunda da özellikle bir aydır konunun muhataplarıyla görüşme halindeyiz. Kısa sürede bu konuyla ilgili raporumuzu hazırlayıp gerekli mercilere ulaştıracağız” dedi.