AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Tepebaşı Mahallesi’nde yaşanan sıkıntıları görüşmek üzere Milli Emlak Genel Müdürü ile bir araya geldi.

Tepebaşı Mahallesi’nde bulunan bazı yerlerin rayiç bedellerinin emlak vergi değerlerinin çok üzerinde belirlenmesi ve mahalle halkının şikayetleri üzrine Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Tepebaşı Mahalle Muhtarı Mustafa Akkaya, İnağzı Mahalle Muhtarı Mustafa Hamzaçebi, Yeşil Mahalle Muhtarı İsmet Yanık, Tepebaşı Mahallesi Azası Aslan Çevik ve Kemal Aydın ile birlikte Milli Emlak Genel Müdürü Abdullah Kaya’yı makamında ziyaret ederek, durum değerlendirmesinde bulunuldu.

Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, “Tepebaşı Mahallesinde bulunan 2B arazilerinin emlak bedellerinin yüksek olarak belirlenmesinin ardından Maliye Bakanlığına bağlı uzmanların yerinde tespit çalışmaları gerçekleştirdi. Bu çalışmalar sonucunda 2B arazilerinin satış değerlerinde yeni düzenlemelerin yapıldığı fakat mahalle sakinlerinin beklediği düzeyde olmaması dolayısıyla yeniden Milli Emlak Genel Müdürü Abdullah Kaya’yı ziyaret ettik. Durum değerlendirmesi yaptık” dedi.