Türk İş Dünyasının Patronları Ankara’da Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy’un Başkanlığında yaptığı 2014 yılı durum değerlendirmesi toplantısında Çözüm sürecine de değinildi.

Türkiye İş Dünyasından yüzlerce İş Adamı İş Kadını Sanayici Yatırımcı Ankara’da bir araya geldi. 2014 yılının durum değerlendirmesini yaptığı toplantıda hükumetin başlattığı çözüm sürecine de değinildi. Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy açılış konuşmasını yaptı. Başkan Atasoy, öncelikle İş Dünyası açısından 2014 yılının durum değerlendirmesini yaptı.Nezaket Emine Atasoy toplantıda çözüm sürecine değinerek "Hükumetimizin başlatmış olduğu çözüm sürecine desteğimiz tamdır. Hükumetimiz ülkemizin huzur ve refahının daha iyi olması için bir çözüm süreci programı hazırlamıştır ve bizler İş Dünyası olarak hükumetimize yapmış oldukları ülkemizin yararına olan çözüm sürecini tam destek veriyoruz" dedi.

Atasoy Cizre’de yaşanan olaylara da değinerek, "Bu ve buna benzer olaylar Türkiye Cumhuriyeti Devletinin tarihinin her döneminde olmuştur. Cizre ve Bölge Halkına da çağrıda bulunmak istiyorum. Sağduyulu olunmalıdır. Cizre’de ve bölgede yaşanan olaylar tamamıyla provokatif ve çözüm sürecinden kardeşliğimizden rahatsız olan dış güçlerin Türkiye’deki uzantılarının organize ettiği eylemlerdir. Başta İş Dünyasına ve Tüm Türkiye Halkına seslenerek hep birlikte duyarlı olmalıyız" dedi.