MHP Alaplı ilçe Başkanı Serhat Sözer, ”İlçedeki kazaların önüne geçilebilmesi noktasında siyasi partilerle görüşmelerimiz sürüyor. Yol için bir heyet kurup karayollarına gideceğiz” dedi.

Alaplı ilçesinde son zamanlarda üst üste yaşanan yaralı ve ölümlü kazaların ardından kazaların önüne geçilmesi noktasında girişimlerde bulunan MHP Alaplı ilçe Başkanı Serhat Sözer ve yönetimine Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, bazı siyasi partiler ve sivil toplum örgütleri destek verdi.

Yol için bir heyet kurarak karayollarına gideceklerini belirten Sözer, “ İlçemizde son zamanlarda yaşanan ölümlü ve yaralamalı kazalar herkesi derinden üzmektedir. Bizim bu konuda Alaplı’daki siyasi partilerle ve sivil toplum örgütleri ile görüşmemiz devam ediyor . Yol için bir heyet kurup karayollarına gideceğiz. Bu heyete Belediye Başkanı Nuri Tekin, CHP İlçe Başkanı Hüseyin Tosun, Saadet Partisi İlçe Başkanı Ramazan Sarıkaya ve sivil toplum örgütlerinin başkanları bu heyete seve seve katılacaklarını beyan ettiler. Bu başlatmış olduğumuz çalışmanın siyasi bir hareket olmadığının tekrar altını çiziyorum ,söz konusu canlarımızdır. Gönül ister ki herkes katılsın . Ama biz dediğimizin arkasındayız daha fazla can yanmadan ya ışık ve radar sistemi yapılacak ya da biz bu yolda gerekirse her gün oturma eylemi yapacağız” dedi.