Türkiye Sanayici İş kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy Avrupa Birliği Bakanı ve Baş Müzakereci Volkan Bozkırı Avrupa Birliği Bakanlığı’ndaki makamında ziyaret etti.

Türkiye Sanayici İş kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy Avrupa Birliği Bakanlığı’na yapmış olduğu ziyarette "Öncelikle Türk İş Dünyası olarak Türkiye’nin Avrupa Birliği üyelik sürecini destekliyoruz. Türkiye Büyüyen ve gelişen dünyada Avrupa Birliğin de yerini almalıdır. Avrupa Birliği Bakanlığının çalışmalarına değinerek Avrupa Birliği Bakanlığının çalışmalarını ve üyelik sürecini takdirle karşılıyoruz" dedi.

Avrupa Birliği Bakanı ve Baş Müzakereci Volkan Bozkır Türkiye Sanayici İş kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy’u kabulünde yapmış olduğu konuşmasında İş Dünyasına ve Sivil Toplum Kuruluşlarının önemine değinerek "Sivil Toplum Kuruluşları Demokrasimizin, Ülkemizin olamazsa olmazıdır. Önümüzdeki dönemlerde Türkiye Sanayici İş kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu ile Ortak çalışmalar yapabiliriz" dedi.

Türkiye Sanayici İş kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy Avrupa Birliği Bakanı ve Baş Müzakereci Volkan Bozkırı ziyaretinde Arap Devletler Ligi Türkiye Temsilcisi Büyükelçi Mohamed El Fatah Naciri de katıldı. Avrupa Birliği Bakanı ve Baş Müzakereci Volkan Bozkır "Geçtiğimiz günlerde Ankara da Nezaket Emine Atasoy ve Mohamed El Fatah Naciri Başkanlığında yapılan Ortadoğu Barış Zirvesi çok başarılı bir zirveydi sizi kutluyorum. Ortadoğu Barış Zirvesi gibi Uluslararası Barış Zirvelerinin Türkiye de yapılması çok önemlidir" dedi.