Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde Türk Metal Sendikası Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş, AK Parti İlçe Teşkilatı Başkanı Fatih Çakır’ı ziyaret etti.

Türk Metal Sendikası Kdz. Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş, geçtiğimiz ay yapılan kongrede İlçe Başkanlığına yeniden seçilen Fatih Çakır ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek “Hayırlı olsun” temennisinde bulundu.

Ziyarette konuşan Türk Metal Sendikası Kdz. Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş, AK Parti ilçe başkanlığına yeni seçilen Fatih Çakır ve Yönetim Kurulu üyelerine nezaket ziyaretinde bulunduklarını belirterek yeni görevlerinde kendilerine başarılar diledi. Odabaş, bundan sonraki süreçte de Ereğli’nin bölgenin menfaatine olan her işe destek olacaklarını vurguladı.

Türk Metal Sendikası Başkanı Yusuf Ziya Odabaş ve Yönetim Kurulu ile bu güne kadar uyum içerisinde çalıştıklarını ifade eden AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, bundan sonraki süreçte Ereğli’de birlik ve beraberliğin sağlanması için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Çakır konuşmasında “Türk Metal Sendikası sivil toplum kuruluşları nezdinde Ereğlimizin önemli değer taşlarından bir tanesidir. Bundan öncede istişareli çalıştığımız gibi bundan sonrada Ereğli’mize hizmet etme noktasında aynı masa etrafında diğer sivil toplum kuruluşları ile bir arada olabileceğimiz, Ereğli adına ortak paydada buluşabileceğimiz bir sivil toplum kuruluşudur. Ben ondan dolayı ziyaretlerini de önemsiyorum. Daha sık görüşeceğiz bundan sonra. Ereğli’nin gerçek manada birlikteliğe ihtiyacı var. Bunu da sağlayabiliriz. Her zaman katkısını bizden esirgemeyen Türk Metal Sendikası başkanı ve ekibine de teşekkür ediyoruz” dedi.