AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, AK Parti Zonguldak Merkez İlçe ve Devrek İlçe Teşkilatı’nın kongrelerini değerlendirdi.

13 yıllık süreçte her gün büyüyen ve katılımın sağlandığı AK Parti’ye ve hükumete olan güvenin büyüdüğünü ifade eden Özcan Ulupınar, “AK Parti Merkez İlçe Kongresini AK Parti Genel Sekreteri ve Ankara Milletvekili Haluk İpek’in katılımlarıyla coşkulu bir şekilde gerçekleştirdik. Bu coşku Zonguldak’ın AK Parti’ye ve hükümetimize olan güvenin çığ gibi büyüdüğünün ve doğru yerde doğru işler ile halkımızın güvenini kazandığımızın göstergesidir. 13 yıllık süreçte her geçen gün büyüyen, katılımlarını her geçen gün artıran ve halkımızın refahı için durmadan yorulmadan çalışan bir iktidarız. 13 yıllık iktidarımızda sağlıktan, ulaşıma, yatırımlardan, istihdama, milli gelirden, ekonomiye kadar kısa zamanda çok büyük işler gerçekleştirmiş bir hükümetiz. Bunların devamlılığının sağlanması adına yerel yönetimlerden, siyasilerimize kadar büyük bir özveri ile çalışma bilincindeyiz. Yıllardır hayal denilen 100 yıllık projenin hayata geçirilmesinde aşama kaydettik. İhalesini gerçekleştirdik. AK Parti Hükümeti olarak 100 yıllık Filyos Projemizi gerçekleştireceğiz. Türkiye’nin kuzeye açılan, kapısı burası olacaktır. 2015 genel seçimler öncesinde gerçekleştirilen Kongrelerimiz etkili, coşkulu bir şekilde gerçekleştiriyoruz. Bugün Metin Karaduman Başkanımız Merkez İlçe Başkanlığı görevinde güven tazeledi. Çıktığı bu yolda kendisini ve Yönetim Kurulu üyelerini Allah utandırmasın, Allah mahcup etmesin diyorum” dedi.

“KONGRELERİMİZİ MEYDANLARDA YAPACAĞIZ”

Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, 21 Aralık 2014 tarihinde Devrek Hamidiye Anadolu Lisesi Kapalı Spor Salonunda, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ve Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin’in katılımlarıyla şölen havasında gerçekleştirilen AK Parti Devrek 5. Olağan Kongresini değerlendirdi.

Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, kongre sonrasında yapılan değerlendirmesinde;

“AK Parti Devrek 5. Olağan kongresini coşkulu ve heyecanlı bir şekilde gerçekleştirdik. Başbakan Yardımcımız Sayın Bülent Arınç ve Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, bizleri kırmadılar, kongremizi onurlandırdılar. Kendilerine şükranlarımı sunuyorum. Yönetim kurullarının seçilmeleri amacıyla, kongreler hep küçük salonlarda yapılırdı. Bugün görüyoruz ki büyüyen bir AK Parti olarak artık salonlara sığmıyoruz. Artık kongrelerimizi meydanlarda yapacağız. Bizler halkımızla her zaman kucaklaşıyoruz” diye konuştu.