MÜSİAD Zonguldak Şubesi Başkanı Salih Yılmaz’ın destek ve teşvikleriyle kurulum çalışmalarını hızlandıran Zonguldak Genç MÜSİAD, İşadamı Muhterem Sayılı öncülüğünde, yönetici ve üye adaylarıyla birlikte bir toplantı gerçekleştirdi.

MÜSİAD Zonguldak Şubesi Seminer Salonunda gerçekleştirilen toplantıda Türkiye’nin ve bölgenin güncel, sosyal ve ekonomik meseleleri konuşuldu. Çok sayıda Genç MÜSİAD üyesinin katıldığı toplantıda konuşan Zonguldak Genç MÜSİAD Başkanı İşadamı Muhterem Sayılı, Genç MÜSİAD’a ilginin her geçen gün arttığını söyledi. Sayılı şöyle konuştu: ’’Bizler genç nesiller olarak bilinçli, duyarlı ve çözüm odaklı bireyler olmalıyız. Ülkemizin geleceğine katkı sağlamak adına tüm gücümüzle çalışmalıyız. Bugün toplantımızda işadamı olup ticaretle uğraşan kardeşlerimizin yanı sıra ilimiz üniversitesinde öğrenim gören öğrenci kardeşlerimiz de var. Bulunduğumuz konumda en iyisi olmalı ve gayret gösterdiğimiz alana yakışmalıyız. Zira Genç MÜSİAD’ın varlık sebebi budur. Genç MÜSİAD; gençliğimizin iyi bir şekilde yetişmesini, gelecek adına projeler üretebilen niteliklerde olmasını ve bu zaviyede çalışma alanlarında her gencimizin en iyi performansı göstermesini amaçlamaktadır. Bizlerde ilimiz ve ülkemiz meselelerine duyarsız kalmayacak, Zonguldak Genç MÜSİAD olarak çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Bu çalışmalarımızda bizlere büyük destekler veren MÜSİAD Zonguldak Şube Başkanımız Salih Yılmaz’a ve tüm yönetim kuruluna teşekkür ederiz.’’

Ayrıca, İşadamı Muhterem Sayılı, Zonguldak Genç MÜSİAD toplantılarının her hafta cuma günü saat 18.00’de MÜSİAD Zonguldak Şubesi’nde gerçekleştirildiğini ve toplantıya tüm gençleri davet ettiklerini bildirdi.

Toplantı karşılıklı fikir alışverişi yapılmasının ardından son buldu.