Ulusal Ajans tarafından 2021-2027 dönemlerinde Okul Eğitimi, Mesleki Eğitim ve Yetişkin Eğitimi alanlarında Erasmus+ Programı kapsamında akredite edilmiş olan Karaman İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile  Yetişkin Eğitimi Akreditasyonu Programları sürecine dahil olan konsorsiyum üyeleri ile yurt dışı ortaklarının belirlenmesi, katılımcı niteliklerinin belirlenmesi ve işbaşı gözlem faaliyeti içeriğinin belirlenmesi amacı ile İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı İsmail Kılınç başkanlığında, Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda toplantı düzenlendi.

İlk hareketliliğin 15 Temmuz- 31 Ağustos 2023 olarak planlandığı toplantıda programın içeriği hakkında bilgi verildi ve konsorsiyum üyelerinin üye seçiminde dikkat edeceği ayrıntılar belirlendi.

Toplantıya İl Kültür ve Turizm Müdürü Burhan Yemiş, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Şube Müdürü Arzu Toslak, KMÜ Sürekli Eğitim Merkezi  Müdürü Doç.Dr. Sefa Usta, KMÜ Sürekli Eğitim Merkezi  Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Abdulbaki Pınar, KMÜ Erasmus+ Kurum Koor. Yardımcısı Öğr. Gör. Ugur Aygün, Aile Ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İbrahim Kaygısız, Aile Ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü-ÇEKOM Müdürü Abdullah Dura ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Birimi öğretmenleri katıldı.