Adana Masterler Atletizm Spor Kulubü’nden 33 sporcu, 2 Kasım Pazar günü gerçekleştirilecek “ 4. Şanlıurfa Göbeklitepe Yarı Maratonu”na katılmak için Şanlıurfa’ya hareket ettiler.

Adana Masterler Atletizm Spor Kulübü Başkanı Necmi Tadır, Türkiye genelinde gerçekleştirilen tüm maratonlara katılmaya çaba gösterdiklerini ve madalyalarla döndüklerini, başarıyı düzenli antrenman yapmaya borçlu olduklarını söyledi.

Farklı meslek gruplarından eski sporcuların bir araya gelerek kurduklarını Spor Kulübü’nün her geçen gün geliştiğini ve üye sayılarının arttığını ifade eden Tadır, ciddi başarılar elde ettiklerini belirterek, şöyle devam etti:

“Öncelikle bize her konuda destek olan, 5 Ocak Fatih Terim Stadı tribünleri altında lokale kavuşturan, sorunlarımızın çözümüne destek olan, tesis, ulaşım, malzeme konusunda taleplerimize karşılayan eski milli atlet Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi’ye şükranlarımızı sunuyoruz. Şanlıurfa Göbeklitepe Yarı Maratonu’na 33 sporcu ile gidiyoruz. Oradan mutlaka madalyalarla döneceğimize inanıyorum. Şanlıurfa’da kazanacağımız madalyaları bizlere minibüs tahsis eden İl Spor Müdürü Hadi’ye armağan edeceğiz.”

5 OCAK MARATONU’NU HAZIRLIKLARI

Adana Kurtuluş Kupası Maratonu için geri sayımın başladığını ifade eden Tadır, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün de katkılarıyla bu sezon beşincisinin gerçekleştirileceğini kaydetti.

5 Ocak Adana Kurtuluş Maratonu’nun mimarının 9 yıldır Adana’da görev yapan İl Spor Müdürü Fazlı Bayram Hadi’nin olduğuna dikkati çeken Tadır, “Kurtuluş maratonu 4 yıldır çok düzenli yapılıyor. Maraton kapsamında kentimizin tarihi mekanlara dikkat çekiliyor ve Adana’nın tanıtımı yapılıyor. Ünlü Türk ve yabancı atletlerin Adana’ya gelmesi için özellikle para ödülünü artırmak gerekir. Bunun sağlanması için tüm yerel yöneticilerin desteklerini bekliyoruz” diye konuştu.