Adana’da iş ve meslek sahibi kadın derneklerinin oluşturduğu İş ve Meslek Sahibi Kadınlar Güçbirliği Platformu iş dünyasının başarılı insanlarını üyeleriyle buluşturacakları “Adana Geleceğini Konuşuyor” paneller zincirinin ilk halkasında iş adamı Murat Kolbaş’ı ağırlayacak.

Adana İş ve Meslek Sahibi Kadınlar Güçbirliği Platformu, Türkiye’nin dünyanın sayılı ekonomilerinden birisi olması için Adanalı kadınlar olarak katkı koymak ve kadınların iş dünyasında çoğalması ve istihdam alanında kadın sayısının artması için çalışmalar yapmayı hedefleyen Av. Elif Doğan Türkmen, Mimar Ayça Katlav, Mali Müşavir Birsen Uçar, Av. Feriha Özşahin ve Açelya Milli Ulular başkanlığındaki kadın derneklerinden oluşuyor.

Güçbirliği oluşturmak amacıyla oluşturdukları platformun doğurduğu sinerji ile ekonomiye katkı koyacak sosyal sorumluluk çalışmalarına başladıklarını belirten Adana İş ve Meslek Sahibi Kadınlar Güçbirliği Platformu Dönem Sözcüsü Av. Elif Doğan Türkmen, “Adana’nın meslek ve iş sahibi insanlarının ‘İş Dünyasının’ başarı öyküleri ile kurumsal yönetim, sürdürülebilirlik ve gelecek planlamasını konuşması için Arzum Elektrikli Ev Aletleri San. ve Tic. AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kolbaşı’ı konuk ederek üyelerimiz ve Adana protokolü ile buluşturacağız. Sayın Kolbaş bizlere ödüllü tasarım ürünleri ile tüketicisinin hayatını kolaylaştıran ‘Aile Şirketinden Kurumsallığa’ konulu yaşamından kesitler sunacak. 12 Kasım 2014 Çarşamba günü saat 15.00’de Adana Sanayi Odası Toplantı Salonu’nda gerçekleştireceğimiz panelimize tüm Adanalıları bekliyoruz” dedi.