Adana Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tosun, Başkan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. İpek Durukan, Bölge Kurulu Müdürü Hasan Batum, kurul üyeleri Yrd. Doç. Dr. Muhammet Görür, Hamza Taşkeser, Ramazan Peker, İzzet Sarıboğa ve Muzaffer Çetin Adana BTÜ’yü ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette kurul üyeleri, Rektör Prof. Dr. Adem Ersoy ve Genel Sekreter Osman Arık ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Görüşme sonrasında bir açıklama yapan Başkan Doç. Dr. Mustafa Tosun, Adana BTÜ’nün başarılı çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirtti. Doç. Dr. Tosun, “Üniversitemiz, son derece becerikli, başarılı ve alışılmışın dışında bir Rektöre sahip. Adana BTÜ, teknik ağırlıklı bir üniversite olarak ülkemizde arzu edilen yenilikleri gerçekleştirebilecek bir altyapıyla kurulmuş. Gelecekte de üniversitemizin başarılarını takip edip, gurur duyacağız” şeklinde konuştu.

Rektör Prof. Dr. Adem Ersoy, Adana Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu’nun gerçekleştirdiği ziyaretten ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Prof Dr. Ersoy, “Başta Sayın Başkanımız olmak üzere kurulumuzu üniversitemizde ağırlamaktan çok memnunuz. Nazik ziyaretlerinden ötürü kendilerine şahsım ve Adana BTÜ adına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.