Şarkıları, yorumu ve sempatik tavırlarıyla son dönemlerin en çok konuşulan genç yıldızlarından Atiye, Adana Optimum Outlet Alışveriş ve Eğlence Merkezi’nde sevenleriyle bir araya geldi.

Şarkıcılığının yanı sıra, besteci, söz yazarı ve dansçı kimliğiyle müzik kariyerini başarıyla sürdüren Atiye, sahne performansıyla hayranlarının gönlünü fethetti. Sevilen sanatçı imza günü etkinliğinde seslendirdiği, “Soygun Var”, “Uyan da Gel”, “Ya Habibi” adlı popüler şarkılarıyla Adana Optimum Outlet ziyaretçilerine müzik ziyafeti çekti. Atiye’nin şarkılarıyla coşan AVM ziyaretçileri, genç sanatçıya eşlik ederek unutulmaz bir gün yaşadılar.

Adana’da olmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Atiye, gördüğü ilgi karşısında, “Burada olmak çok güzel. Uzun zamandır Adana’ya gelmek istiyordum. İyi ki gelmişim” dedi. Mümkün olduğunca fazla hayranına ulaşabilmek için AVM’nin buz pistine kurulan platformu turlayan Atiye, konser bitiminde sevenlerine bol bol imza dağıttı ve son dönemin popüler sosyal medya modasına uyarak selfie de çektirdi. Hayranları Atiye’den imza alabilmek için uzun kuyruklar oluşturdu.

Adana Optimum Outlet Alışveriş ve Eğlence Merkezi’ndeki Atiye fırtınasına, ziyaretçilerin alkış ve tezahürat yağmuru eşlik etti.