Havaların soğumasıyla birlikte, açık havada hareket olanaklarının azalması spor salonlarına olan ilgiyi arttırırken, Adana Optimum Outlet Alışveriş ve Eğlence Merkezi’nde de, Mac Fit Spor Salonu katkılarıyla spor festivali düzenledi.

Amatörden profesyonele, 20 farklı spor dalında, her bütçeye uygun spor yapma olanağı sunan Mac Fit’in katkılarıyla düzenlenen festivale, her yaş grubundan ziyaretçiler büyük ilgi gösterdi. Sağlıklı yaşamın vazgeçilmez koşulu olarak nitelendirilen sporu sevdirmek ve geniş kitlelere yaymak amacıyla düzenlenen etkinliğe katılanlar, eğlenerek spor yapmanın tadını çıkardı.

Spor eğitmeni Ahmet Ateş’in cycle gösterisi ile başlayan etkinlikte cardio kickboks ve body fit egzersizleri yoğun bir katılımla gerçekleşti. Optimum Outlet AVM’deki etkinliğe aktif olarak katılan AVM ziyaretçileri, bir yandan kısa sürede sağlıklı spor yapma yöntemleri hakkında bilgi ve deneyimlerini geliştirirken, diğer yandan stres atmanın en keyifli yolunu yaşadı.

Spor etkinliklerine katılmayan ziyaretçiler ise müzik eşliğinde spor yapanların ritmine uyup, bu renkli gösterinin seyir zevkine kendilerini kaptırarak, alışveriş molalarına renk kattı.