Adana Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) Başkanlığı ile Kızılay Adana Şube Başkanlığının organizasyonuyla her yıl olduğu gibi bu yıl da kan bağışında bulunuldu. Kızılay Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı, kış aylarında kan stoklarının azaldığını, bu nedenle bu aylarda yapılan bağışların daha büyük önem kazandığını belirterek, AOSB Başkanlığını duyarlılığından dolayı kutladı.

AOSB Başkanlığı binasında gerçekleştirilen kan bağışına, AOSB yönetimi, sanayiciler ile çalışanları yoğun ilgi gösterdi. Kızılay’ın tam donanımlı gezici kan bağışı aracında gerekli tetkikler yapıldıktan sonra kan bağışı alınan AOSB ailesi, üretimi mümkün olmayan tek kaynağı insan olan kan vermenin manevi huzurunu yaşadılar.

Kızılay Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı, AOSB’nin, bir yandan üretim yaparak bölge ve ülke ekonomisine katkı sunduğunu, diğer yandan oluşturduğu istihdamla insanlara aş ve ekmek kapısı olduğunu anımsatarak, “AOSB Başkanlığı bu değerli katkılarla kalmayıp, tam bir sosyal sorumluluk örneği gösteriyor. Başta Yönetim Kurulu Başkanı sayın Bekir Sütcü ve yönetimi olmak üzere tüm sanayicilere ve çalışanlarına bu duyarlı davranışlarından dolayı Türk Kızılay’ı adına teşekkür ediyorum” dedi.

Kış aylarında kan stoklarının azaldığına dikkati çeken Ramazan Saygılı, AOSB’nin her yıl şubat ayında bunda bağışı yaparak yaptıkları iyiliğe daha farklı anlam kattıklarını ifade etti. Saygılı, “Kış aylarında insanlarımız gribal enfeksiyonla karşı karşıya oluyor. Bu nedenle gönüllü kan bağışçılarımızın sayısında ciddi düşüş oluyor. Oysa hayat kurtaran kana yılın her ayında ihtiyacımız bitmiyor” diye konuştu.