Gümrük Müdürlüğü’nden İŞKUR şubesine, Noterlik hizmetinden Sosyal Güvenlik Kurumu şubesine ve 7 ayrı bankaya kadar birçok hizmeti sanayicinin ayağına getiren Adana Organize Sanayi Bölgesi Başkanlığı (AOSB), bir alışveriş merkezini de bölgeye kazandırıyor. İnşaatı büyük ölçüde tamamlanan alışveriş merkezinde, gümrük müşavirleri için ayrılan 5 işyeri dışında tüm işyerlerinin tamamı kiralandı.

AOSB Bölge Müdürü Mustafa Keskin, bir şehirde ne varsa onu bölgeye getirme çabasında olduklarını belirterek, yönetim kurulunun sanayicinin işini kolaylaştırmak için tüm imkanlarını seferber ettiğini, bölgede yaklaşık 8 bin metrekarelik arsa üzerinde yapımına kısa bir süre önce başlanan AVM’nin 6 bin metrekare civarında kapalı alanının bulunduğunu bildirdi. Keskin, alışveriş merkezinde marketten pastaneye, gümrük müşavirliği hizmetinden ,sigorta sektörüne kadar bir çok işyerinin yer alacağını kaydetti.

Gümrük müşavirleri için ayrılan ve ellerinde kalan 5 işyerine de yoğun talep olduğunu belirten Keskin,"Bu kadar kısa sürede kiralama işlemlerinin tamamlanması bizi mutlu etti. AOSB’mize hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Getirilen hizmetler sayesinde bir şehirde ne varsa AOSB’de bulunduğunu belirten bunların sanayicinin öncelikle zaman kaybını önlendiğini söyleyen Keskin, zamanın para kadar kıymetli olduğunu vurguladı ve bunun yanında tasarruf da sağladığını sözlerine ekledi.